Keurslagerij 't Plein

Botermals rundvlees

Botermals rundvlees is één van de pijlers van de Keurslagers. Eigenlijk wel logisch als je bedenkt hoe lekker rundvlees is. En dan hebben we het zeker niet alleen over de kogelbiefstuk en het rundergehakt, maar ook over al dat heerlijke stoofvlees dat het rund ons biedt.

Zoals het ’n vakman betaamt, staat bij ons de zorg voor de beste kwaliteit vlees hoog in ’t vaandel. Daarom houden we de inkoop van ons rundvlees graag in eigen hand. Wij kopen ons vlees in bij Vleesvee Integratie Twente (VIT). Het vees is uitsluitend afkomstig van runderen die speciaal gefokt en gemest worden om de kwaliteit van hun vlees. Wij leveren het vrouwelijk geslacht van de Blonde d'Aquitaine, van oorsprong afkomstig uit Zuid-Frankrijk, en de Belgische Blauwe. De koeien en kalveren lopen het grootste deel van het jaar in de wei. Op de boerderij verblijven de dieren in grote open stallen, op een dik bed van stro, met veel frisse lucht. De voeding van de dieren bestaat uitsluitend uit kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten zoals hooi, maismeel en tarwe. Rust, ruimte en een uitgekiend voedingsschema garanderen een groter welzijn van de dieren. De koeien hebben een goed leven. En dat goede leven proeft u terug in de smaak van het vlees. Het mooi gerijpte vlees is mager, mals, heerlijk van smaak en mooi rood van kleur. 

Zo weet je dat je bij de Keurslager altijd verzekerd bent van een veilig en vertrouwd stukje rundvlees!

Black Angus cote de boeuff

Wilt u een keer net even wat anders op uw tafel? Probeer dan ons Black Angus rundvlees. Dit rundvlees is iets rijper en daardoor vol van smaak. Dit vlees onderscheid zich dus met name in smaak, maar ook in marmering.

De dieren worden minimaal 100 dagen hoofdzakelijk gevoed met mais en corn. Dit zorgt voor de heerlijke en sappige smaak van het vlees. In onze slagerij vindt u heerlijke Black Angus cote de boeuff, entrecote en 
rib eye. Voor de liefhebber.

Keurslagerij 't Plein

Burgemeester Krijgerplein 6
8531EA Lemmer
0514561234
0514533601

Openingstijden

maandag 10:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 20:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten