Lamsvlees is mager en heeft een mooie eigen smaak. Lamsvlees is perfect te combineren met vele verse ingrediënten. Veelgebruikte kruiden zijn tijm, marjolein en oregano. Je kunt het grillen, braden of stoven. Ook eenvoudig klaargemaakt, is lamsvlees heerlijk van smaak, dus zowel de professionele als de amateurkok kan het met plezier bereiden.
De kleinschalige werkende boeren houden de lammeren op milieu- en diervriendelijke wijze. Hierbij verblijven de lammeren minimaal 100 dagen in de wei. Ook worden traditionele Texelse landschapselementen en weidevogelnesten beschermd. De Waddenzee heeft een directe invloed op de Texelse lammeren. U proeft het Wad! De lammeren zijn van het Texelse ras en afkomstig van Texel.
Goudeerlijk Genieten!
Op verzoek is al ons lamsvlees naturel, gekruid en gemarineerd verkrijgbaar. Heeft u speciale wensen, dan maken wij dit graag voor u klaar. Denkt u wel dat het bewerkelijk is, geef het dan even tijdig door.